15:00

Båstads GIF (5)

Referat: BK Landora (6) - Båstads GIF (5)

Vi inleder extremt piggt och bra. Satte pressen perfekt och dikterarde spelet helt och hållet. Vi kom i våg efter våg framåt och anföll både brett och spetsigt.
Efter vårt 0-2-mål i 18e minuten slog vi dessvärre av på takten och tillät hemmalaget jobba sig in i matchen. Trots att spelet jämnade ut sig så fortsatte vi att skapa chanser och när halvtidsvisslan blåstes borde vi ha gjort minst 2-3 mål till.

I andra kom istället Landora in hetare samtidigt som vi hade sänkt tempot både kollektivt och individuellt. Istället för att återta taktpinnen så började vi hålla i bollen för länge, dribbla i onödan och söka svårare allternativ snarare än att spela snabbt och bra.
I och med det vaggades vi in i hur Landora ville spela och i stort sett hela andra halvlek var hawaii-spel. Båda lagen turades om att anfalla och hade ofta mycket utspridda lagdelar.

Även om spelet var jämndåligt och BKL absolut hade kunnat få in någon boll i nät så var det vi som hade de flesta och hetaste målchanserna även i andra halvlek.

3-0, trots att vi inte spelar riktigt bra i mer än 20 minuter, var i underkant. Så absolut en godkänd insats.

Nästa vecka avslutar vi DM-gruppspelet med hemmamatch mot Ilyrien IF som gått lottlösa ut båda sina kamper.

8' 0-1 Mikael Bohlin(Isac Uddling)
14' 0-2 Faris Ferizi(Jacob Bylander)
90' 0-3 Mikael Bohlin(Kevin Arvidsson)